Ραδιοφωνικός σταθμός ΣΠΟΡ FM

O ΣΠΟΡ FM (ή NovaΣΠΟΡ FM, όπως είναι πλέον το πλήρες όνομά του) αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και μπορεί να βρεθεί όχι μόνο στα FM, αλλά και στο διαδίκτυο, όπου διατηρεί μια εξαιρετικά ενημερωμένη ιστοσελίδα, από την οποία πραγματοποιείται και ζωντανή μετάδοση του προγράμματος, μεταξύ άλλων. Εκπέμπει στους 94,6 στην Αττική, ενώ το πρόγραμμά του αναμεταδίδεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, σε διαφορετικές συχνότητες. Οι ακροατές του, μάλιστα, έχουν καταφέρει ουκ ολίγες φορές να τον φέρουν σε κορυφαίες θέσεις ακροαματικότητας, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις, ο ΣΠΟΡ FM συγκαταλέγεται συχνά στους 3-5 κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

 

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος του σταθμού αποτελείται από εκπομπές αφιερωμένες στην αθλητική επικαιρότητα. Απόψεις, συζητήσεις και ενημέρωση βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων του σταθμού. Φυσικά, στην ίδια θέση βρίσκονται και οι ζωντανές μεταδόσεις σημαντικών αγώνων στα δημοφιλέστερα αθλήματα. Όπως είναι φυσικό, την περισσότερη ώρα βρίσκεται στον αέρα το ποδόσφαιρο, ωστόσο, οι συντελεστές του σταθμού δεν αδιαφορούν για τα υπόλοιπα αθλήματα. Οι εκφωνητές, άλλωστε, ανήκουν στα “βαριά όπλα” της ελληνικής αθλητικογραφίας και οι απόψεις τους έχουν πάντοτε βαρύτητα.

 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης που προσφέρει ο ΣΠΟΡ FM εντάσσεται και η εξαιρετικά ενημερωμένη ιστοσελίδα του (www.sport-fm.gr), η οποία ανανεώνεται συνεχώς, με νέα για τον αθλητισμό. Η δημοσιογραφική ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού έχει αναλάβει την επιμέλεια και της ιστοσελίδας και η τελευταία περιέχει όλα τα νέα για τον αθλητισμό, απόψεις και σχολιασμό για όλα τα δημοφιλή αθλήματα. Επιπλέον, υπάρχουν και νέα για τον πολιτισμό και την καθημερινότητα, καθώς και δημοσκοπήσεις, όπου οι επισκέπτες του site καταθέτουν τη γνώμη τους.

 

Φυσικά, από την ιστοσελίδα δε λείπει και το πρόγραμμα του σταθμού σε ζωντανή μετάδοση, μέσω web radio. Οι ακροατές που δεν έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν μέσω του ραδιοφωνικού τους δέκτη έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τις εκπομπές του σταθμού από τον υπολογιστή τους. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να ακούσουν και ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από το πρόγραμμα του σταθμού, καθώς στην ιστοσελίδα δεν πραγματοποιούνται ζωντανές μεταδόσεις αγώνων σε live streaming. Ωστόσο, κάποιοι σημαντικοί αγώνες σχολιάζονται ζωντανά από μηνύματα που αφήνουν οι δημοσιογράφοι στην ιστοσελίδα.

 

Επιπλέον, δεν απουσιάζει ούτε το web TV από την ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM. Στη σχετική σελίδα, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στιγμιότυπα από αγώνες, σχόλια των πρωταγωνιστών και άλλα ενδιαφέροντα βίντεο από την αθλητική επικαιρότητα.

 

Η ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού δε σταματά εκεί. Σε αυτή βρίσκεται ακόμη και το e-shop του ΣΠΟΡ FM, πρόγραμμα για την τηλεόραση, πληροφορίες για τις βαθμολογίες στα αθλήματα και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της ημέρας.

 

Με λίγα λόγια, ο ΣΠΟΡ FM προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στους επισκέπτες της ιστοσελίδας του, οι οποίοι μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτή ακόμη και μέσω του κινητού ή του tablet τους. Επιπλέον, ακόμη και οι παραδοσιακοί που προτιμούν να μαθαίνουν τα πάντα από το ραδιόφωνο θα ενημερωθούν πλήρως για όλες τις εξελίξεις, μέσω της ενημέρωσης, του σχολιασμού και της μετάδοσης των αγώνων στα FM.